17.juni 2011

Ny sommer - denne gangen venter mammarollen. Kommer tilbake med nye nyheter for skuespillervirksomheten utover høsten. God sommer!


10.februar 2011

Premieren på Livet i fjæra gikk veldig bra. Alle forestillingene ble utsolgt og responsen har vært formidabel. En verdig avslutning på et morsomt prosjekt.


30.januar 2011

Nå står Gunn foran en ny utfordring  - som instruktør. Produksjonen det dreier seg om er en skoleforestilling med elevene på Barman skole på Hitra. Stykket heter «Livet i fjæra» og er skrevet av Magnar Ansnes og Gunnhild Hjertaas. I morgen starter innspurten og premieren er i Ægir-salen på Kystmuseet 9.februar kl. 18.00.


15.november 2010

I dag starter Gunn ny turné med «Konsertmysteriet». Denne gangen for DKS i Nord-Trøndelag. Turen går til skoler i Stjørdal og Frosta. Turneplanen finner du her.


13.november 2010

FlamenCompaniet spiller på Lørdagscafé på Trøndelag Teater kl. 14.00. Konsertene for «Barnetimen» i regi av Trondheim kommune 8.september på Dokkhuset og 6.novmber på ISAK var godt besøkt og med god respons fra barn og voksne.


15.august 2010

Søndag 29.august er det klart for familiedag på Ringve Museum. Arrangementet organiseres av venner av Foreningen Korsvikaspillet og alle inntekter går til foreningen for å sikre videre liv til forestillingen «Håkon og Kark». Arrangementet starter kl.16.00 med utendørs aktiviteter som fektekurs, natursti og aktiviteter med Trondheim Vikinglag og kl.18.00 blir det konsert i festsalen med kjente artister. Gunn deltar som konferansier på konserten og sitter også i gruppen som arrangerer tiltaket.


23.juli 2010

FlamenCompaniet holder to konserter under Bussekaillfestivalen på Hitra, fredag 30. og lørdag 31.juli. Se program her.


23.juli 2010

FlamenCompaniet opptrer under Olavsfestdagene 30.juli med et innslag på Torvscenen kl. 13.30. Dansere fra Flamenco Trondheim medvirker!


22.juli 2010

Gunn medvirker under flere arrangement med Schola Sanctae Sunnivae under Olavsfestdagene i Trondheim, bl.a. under Åpningskonserten, Olavsvaka og høgmesse i Nidarosdomen. Se detaljer her.


21.juni 2010

I dag er det prøvestart i Lensvika for Jordbæroperaen sesong 2 «Såmmår tå goill». Gunn medvirker i rollen som den italienske husmorvikaren Maria og skal i år fremføre en nyskrevet espressoarie der hun spår i espressogruten. «Ingen grut, ingen kar» synger Maria og den stakkars Oppfinner-Johan, i Øyvind Brandtzægs skikkelse, får lide under hennes lidenskapelige utfall. Hvordan det går kan du se om du tar turen til Frostad Bygdetun 1.-3.juli kl. 18.00. Tekst og musikk er ved Kjersti Lie og Knut Anders Vestad. Regien er ved Nora Evensen og øvrige medvirkende er bl.a. Hans Petter Nilsen, Julie Moe Sandø og Ingvild Meland, samt kor og skuespillere fra Lensvik.


17.juni 2010

I kveld kl. 19.00 er det premiere på «Håkon og Kark» i Korsvika på Lade. Gunn medvirket i morges på direkten i NRK P1 Trøndelag og er klar for innsats som Tora på Rimol i kveld. Den nye tingscenen som er skrevet inn i stykket fungerer godt og alle i produksjonen ser frem til å møte publikum. Forestillingen spilles 17.-20.juni kl. 19.00 og 20.juni er det også forestilling kl. 14.00. Mer om Korsvikaspillet finner du her: www.korsvika.no


8.juni 2010

Prøvene på Korsvikaspillet «Håkon +Kark» er godt i gang. Det er spennende med nye utfordringer, som den nye scenen som er lagt til Frostating og som handler om bøndenes misnøye med Håkon Jarl. Tora, som Gunn spiller, forsvarer Håkon på tinget og klarer å snu misnøyen hos de aller fleste. Gunn skal i år gjøre rollen på Meldals-dialekt, et grep som regissør Nora Evensen har valgt. Idar Lind har i sin tolkning av historien om Håkon og Kark valgt å gi Tora på Rimol en bakgrunn fra Meldal, som datter av den kloke og avholdte Torleiv Spake, og dette er er grunnen for dialektvalget. Dialektkonsulent er Gaute Lo fra Å i Meldal. Premieren er 17.juni kl. 19.00 og det spilles forestillinger 18. og 19 juni kl. 19.00 og 20.juni kl. 14.00 og 19.00.


24.april 2010

Propellen Teater er en forening for fremming av ny norsk dramatikk. Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger. Foreningen drives fra Trondheim og har medlemmer i hele landet - dramatikere, skuespillere og regissører. I februar 2011 arrangerer Propellen sin tredje festival, denne gangen i samarbeid med Teaterutdanningen ved HiNT. Gunn Mogseth er kasserer og sitter i arbeidsutvalget for Propellen Teater.


19.mars 2010

I sommer blir det igjen Jordbæropera i Lensvika under Kibneb-festivalen. «Såmmår tå goill» spilles på Frostad bygdetun 1.-3.juli. Gunn medvirker i rollen som den italienske husmorvikaren Maria og det ser ut til til alt kan hende med nyskrevet espresso-arie, lidenskap og ablegøyer. Andre medvirkende er: Hans Petter Nilsen, Øyvind Brandtzæg, Sonja Kristiensen Austvik og Ingvild Meland. Stykket er skrevet av Kjersti Lie (tekst) og Knut Anders Vestad (musikk) og instruktør er Nora Evensen.


16.mars 2010

Under årets Korsvikaspill vil Gunn medvirke i rollen som Tora på Rimol. Dette er en rolle hun også har gjort tidligere, men denne gangen skrives det til en ny scene som finner sted på tinghaugen på Frosta. Det er Idar Lind som er dramatikeren bak stykket, Frode Fjellheim har laget musikken og Nora Evensen har regien. De andre profesjonelle skuespillerne er Øyvind Brandtzæg, Tore B. Granås og Julie Dahle Aagård. Se mer på www.korsvika.no.


12.mars 2010

Gunn har inngått i et samarbeid med Mai Britt Wagnhild om en ny produksjon med premiere høsten 2010. Forestillingen bygger på Tarjei Vesaas roman «Isslottet» og det er Marthe Huke som er manusforfatter. Øvrige medvirkende offentliggjøres i løpet av sommeren 2010.


16.februar 2010

Velkommen til den nye hjemmesiden. Her kommer oppdateringer og informasjon om hva Gunn driver med og hvem hun samarbeider med.FOTO: JANNE A. SVIT - DESIGN: ESPEN BERG

Nyhetsarkiv